Roosa aiamaja

by - laupäev, juuli 02, 2022

Aeg on üle minna suvisematele teemadele. Aasta tagasi tekkis mu emal soov ehitada aeda aiamaja. Vaatasime ka erinevaid pakkumisi, kuid asi jäi siiski soiku. Kevadel hakkas ema jälle aiamajast rääkima, aga kuna puidu hind on kõvasti tõusnud, siis tundus, et ega sellest plaanist asja ei saa. Otsustasime ometi internetist uurida aiamajade hindasid ja tundus, et eelmise aastaga võrreldes olid hinnad veel üsna samasugused. Nii otsustasimegi selle ostu ära teha.

Aiamaja, mille välja valisime, kannab nime Claudia ja suurust on tal 7,4 ruutu. Tellimuse tegime Interbauenist. Ma teadsin kohe, et majake peab olema roosat värvi (muide, suur elumaja on täpselt sama värvi). See on selline, mitte beebiroosa, aga pigem neutraalne roosa. Aiamaja juures meeldib mulle, muidugi peale selle, et aknaid on palju,  eriti ukse kohal olev katusedetail, arhitektuurilises mõttes annab see majale palju juurde.

Kuna aia taga on mets ja hommikul tõuseb päike metsa tagant, siis metsaalusele aiaosale paistab õhtupäike. Siiani oli see aiaosa kasutu selles mõttes, et istumisala seal ei olnud. Aga nüüd on aiamaja ja majaesise näol olemas koht, kus õhtupäikest nautida. Üleüldse on see majake tõstnud terve aia visuaalselt teisele tasemele.


Nüüd jääb kõige põnevam osa - majakese sisustamine, ja see on muidugi minu ülesanne. Hetke seisuga on kõik sisustamiseks ette valmistatud ja juba järgmises postituses näitan teile, milline näeb maja seest välja.

Vaata veel

0 kommentaari