Väike tualettruum efektse tapeediga

by - laupäev, juuni 25, 2022

Tänane postitus on väikesest tualettruumist, mille aitasin oma vanematel mõni aasta tagasi kujundada. Pildistasin seda ka siis, kui ta oli värskelt valminud, ka tol korral roosade pojengidega. Aga kummalisel kombel ma siis postitust ei teinud ja tagatipuks kustutasin need fotod üldse ära. Ei tea, mis mul küll arus oli.😄 Sellest ajast on siiski see pisike ruum natuke täienenud.


Peegli
kõrvale leidsin alles nüüd hiljuti liigendiga lambi, mida tahtsin algusest saati. Kuna poes on sellised küllaltki kõrge hinnaga, siis hellitasin lootust see ühel päeval leida taaskasutusest, ja nüüd see juhtuski. Lambi leidsin Kuressaare taaskasutuspoest nimega Putukas. Etteruttavalt mainin ära, et varsti näitan teile üht Putukast leitud mööblieset, mis saab endale uue väljanägemise.

Algusest peale tahtsin seinale ka maali. Kohe ei olnud päris kindel, mis see täpselt võiks olla, teadsin ainult, et see peaks olema kuldse raami sees. Lõpuks sai seinale minu õe Saara Väli tehtud koopiamaal, mis on fragment Sargenti Carolus-Durani portreest. 

Minu emal oli juba ammu ettekujutus sellest, milline peaks välja nägema valamukapp. Nii mu vanemad ehitasidki selle algusest lõpuni ise. Kapiuksed sai tellitud Decorast.


Lõpuks aga selle juurde, mis teeb antud pisikese ruumi nii efektseks - tapeet. Ma teadsin kohe, et vaja on midagi väga silmapaistvat ja mingis mõttes isegi dramaatilist. Sellised efektsed ja eriti tumedad tapeedid võivad hakata eluruumis väsitavalt mõjuma (muidugi oleneb inimesest). Seetõttu on tualett ideaalne ruum, mida tavapärasest julgemini kujundada. Tapeedi leidsin Ehituse ABC-st ja kõigest 6 euro eest rull, mis oli ikka tõeline vedamine.

Vaata veel

0 kommentaari