Elutuba läbi viie aasta

by - laupäev, juuni 18, 2022

 


Sel aastal on pisike juubel nii minu kodul kui ka blogil. Viis aastat olen nüüd oma korterit jätkuvalt kujundanud ja seda teekonda ka teiega jaganud. Mul on siiralt hea meel, et te aeg-ajalt ikka mu blogile pilgu peale viskate. Südamest suur aitäh selle eest! Mõtlesin, et oleks tore teha üks pilguheit tagasi minevikku ja vaadata milline nägi mu korteri elutoaosa välja päris alguses ja milllised on olnud selle toa kujunemisetapid ehk pilte on selles postituses kindlasti tavapärasest rohkem. Nende aastatega ei ole muutunud ainult tuba, vaid ka fotode kvaliteet. Alustame kronoloogilises järjekorras, 2018. aasta algusest.

2018

Kui praegu olete harjunud nägema valget diivanit, siis alguses oli see hall. Diivan on endiselt sama, aga nüüd katab seda juba aastaid valge kate. Enne korraliku katte saamist kattis diivanit mõnda aega ka tavaline valge lina.

2019

Sellel aastal vahetasin mõneks ajaks diivanilaua välja ja esimest korda ilmus minu koju televiisor, mille alla leidsin tumepruuni kummuti.

2020

Sellel aastal nägi mu elutuba välja tavapärasest valgem ja neutraalsem, ei mingeid värve. Sain diivanile ka korraliku katte, mis kahjuks pesus kokku tõmbus ja nüüd enam nii vabalt ei lange nagu nendel piltidel. Aasta lõpus tekkis diivani kõrvale galeriisein.


2021

Sel aastal hakkas tuba muutuma juba rohkem seda nägu, mis praegu. Sügisel sain põrandale suure Vallila vaiba, see tegi toa veel hubasemaks.


2022

Ja väike tagasivaade ka käesoleva aasta esimesse poolde.


Vaata veel

0 kommentaari