Magamistuba teises versioonis

by - laupäev, juuli 30, 2022

Tegin nüüd midagi, millele olen juba aastaid mõelnud - tõstsin oma magamistoa ümber. Võib tunduda kummaline, et miks ma seda varem ei teinud, kui see juba aastaid mul mõttes on olnud. Asja tuum on nimelt selles, et ma arvasin kogu aeg, et sellisel kujul ei jää voodiotsa ja kapi vahele piisavalt ruumi, et sealt läbi pääseda. Kuna ma olen tegelikult alati tahtnud just sellist magamistoapaigutust, siis otsustasin seekord päriselt ära proovida, äkki see ikkagi on võimalik. Tulebki välja, et mõõdulint ja reaalsus on siiski veidi erinevad. 

Ma ei tea, miks, aga mulle on alati meeldinud, kui magamistuppa sisenedes on voodi otsevaates. Mulle tundub, et selline paigutus teeb vähemalt antud toa veel ilusamaks ja hubasemaks. Üks asi veel, mis mulle antud paigutuse juures meeldib, on see, et nüüd, kui voodi ei ole enam tapeeditud seinaga otseses kokkupuutes, saan vajadusel ka erinevaid mustreid ja värve voodil kasutada. Mul on ikkagi veel see mõte, et järgmine voodipeatsi kate võiks olla mustriga. Nüüd on väiksem võimalus, et muster hakkab tapeediga konkureerima.

Kõik see aeg olid mul voodi taga tapeedi allääres peidus suuremad linnud, nemad on ka nüüd nähtavamad. Hetkel on akna all seinal veel elektriradikas, mida ma kunagi pole kasutanud ja ei kavatse ka kasutama hakata. Kui see seinalt ära võtta, suureneb voodi ja kapi vahe pisut veel, nii et teen seda kindlasti, sest minu korteris on iga sentimeeter arvel.Vaata veel

0 kommentaari