Joiki sünnipäevaüllatused

by - reede, september 11, 2020

*Sisu on sponsoreeritud. 


Joik tähistab oma 15. sünnipäeva ja seoses sellega on nad välja andnud erikollektsiooni, mis koosneb kolmest kinkekarbist: kaks küünlakarpi ja üks bestseller-nahahooldustoodetest koosnev karp. Mina teen täna juttu just küünaldest ja vaata ka kindlasti minu Instagrami, sest seal loosin välja Joiki aastapäevaks valminud küünlatrio. 


Ma olen siin blogis ennegi Joiki küünlaid maininud ja mulle need meeldivad. Nii ma siis olin väga meeldivalt üllatunud, kui Joik soovis oma erikollektsiooni ka minuga jagada. Ma pean kohe alguses ära mainima, et karpide disain on superilus. Kas pole? Kujunduse loojaks on Eesti moe- ja ehtekunstnik Tanel Veenre

Niisiis, erikollektsiooni küünlad on kahes erinevas karbis. Roosa karp sisaldab endas imeilusa merihobudisainiga tavasuuruses (145g) küünalt "Ilus elu", mis lõhnab väga naiselikult - selles on tunda lillede, puuviljade ja peenete vürtside lummavat hõngu. Meeldivalt magus lõhn, seda nuusutades tekib mul tunne nagu jalutaksin mõnest parfümeeriast mööda. Ja siin on peidus ka üllatus: igas roosa karbi küünlas on peidus Tanel Veenre disainitud ehtsast hõbedast ehe. Kui tahad teada, milline ehe on minu küünla sees peidus, siis järgi mind Instagramis. ;)


Rohekas-sinakas karbis on lausa kolm erinevat küünalt. Need küünlad on veidi väiksemad (80g). "Öö" lõhn on võrgutav ja salapärane segu vürtsidest, sandlipuust, ambrast, vaniljest, muskusest ja mürrist. Mõnusalt idamaine aroom. "Magus uni" on armas rahulik lõhn, milles segunevad peen prantsuse lavendel ja kreemjas kookospiim ning kus aktsendiks on lisatud sensuaalset muskust ja veidi õrna vaniljet. Selle lõhna kohta võib öelda küll: magus nagu uni. Kolmandaks küünlaks on juba eelpool mainitud "Ilus elu". Igas 30. karbis on ühes küünlas samuti peidus ehe, mis sulab sealt põledes välja.


Ühe sellise küünlatrio ma loosin ka Instagramis välja. Mine, vaata järele, kuidas loosimängus osaleda ja ehk naeratab õnn just Sulle! :)

Vaata veel

0 kommentaari