Joiki uued küünlad & loosimäng

by - teisipäev, oktoober 31, 2023

 *Sisu on sponsoreeritud.

Nüüd, kui oleme sisenenud aasta pimedaimasse aega, siis vähemalt minu jaoks on elav tuli väga oluline. Lisaks ahjutulele põletan õhtuti ka küünlaid, ja eriti tore on see, kui lisaks hubasele valgusele pakuvad nad ka head lõhna.

Väga paljude lemmikküünlatootja Joik on sellel sügisel turule toonud kaks uut lõhnaküünalt ja nad olid nii lahked ning saatsid need mullegi proovimiseks. Niisiis, mul on hea meel teile esitleda uusi imeheade aroomidega Joiki küünlaid: Vaarika Bon Bon ja Soolakaramell.


Vaarika Bon Bon on mõnusalt kerge ja parajalt magus, ilma, et lõhn liialt intensiivselt mõjuks. Tegu on sellise universaalse lõhnaga, mis sobib igasse aastaaega. Soolakaramell reaalselt lõhnabki nagu soolakaramell ja muudab pimedad-külmad sügisõhtud kodus oma maitsva lõhnaga eriti hubaseks.


Nüüd info selle kohta, kuidas endale need lõhnaküünlad võita. Minu Instagrami kontol on hetkel käimas loosimäng. Järgmisel esmaspäeval (6. nov) loosin ühe sellise küünaldekomplekti kõigi osavõtjate vahel välja. Head loosiõnne!

Vaata veel

0 kommentaari