Galeriiseina värskendus

by - reede, august 04, 2023

*Sisu on sponsoreeritud.



Minu seinapildid on juba palju aastaid olnud ühed ja samad ning olen mõelnud nende väljavahetamisele. Kuna enamus pilte on olnud pigem neutraalsetes toonides, soovisin sel korral sisse tuua rohkem värvi ja seda just maalikunsti printide näol. Tänu Rootsi ettevõttele Gallerix avanes mul hea võimalus teha uuendus magamistoa galeriiseinal.

Kuigi tegu on Rootsi ettevõttega, on neil olemas isegi eestikeelne e-pood. Neil on väga hea ja lai valik erinevaid postreid. Kui Sulle meeldivad samuti ajaloolised maalid, siis soovitan kindlasti nende tootevalikuga selles valdkonnas tutvuda - sealt leiab väga palju ilusat. Vajadusel saab ka raamid juurde tellida.


Tellisin endale 6 erinevas suuruses printi ja mõnedele neist ka raamid. Ülevalt poolt vaadates esimene pilt on Carl Larssoni "Fürstenbergi triptühhon" suuruses 30x40cm. Sellest allapoole jääb Alexander Helwig Wyanti maal "Arkville Landscape" suuruses 21x30cm. Sealt edasi ripub seinal Jean-Baptiste-Antoine-Emile Bérangeri "Naise portree" suuruses 30x40cm. Portreest allapoole jääb Pierre-Auguste Renoiri maal "Roosid vaasis" suuruses 30x40cm. Roosidest paremal ripub Joseph Mallord William Turneri "Dort Packet-Boat from Rotterdam Becalmed" suuruses 21x30cm. Põrandal seina vastu toetub kõige suurem print ja selleks on Vlaho Bukovaci maal "Weiblicher Halbakt" suuruses 50x70cm.


Kui Sa pole kindel, kuidas ja milliseid pilte oma seinale kokku sobitada, siis Gallerix on kokku pannud suures koguses juba valmis pildiseinasid, kust on võimalik leida meelepärane postrite kombinatsioon ka enda koju.

Vaata veel

0 kommentaari