Pilttapeeditud telekatuba

by - kolmapäev, jaanuar 18, 2023

*Sisu on sponsoreeritud.

 

Selle aasta esimene postitus tuleb tapeediteemal. Minu vanemate kodus oli veel üks tuba - telekatuba, mis vajas hädasti lihvi. Kindel oli see, et seinad vajavad tapeeti ja teadsin ka, et sel korral ei taha lihtsalt seinasid katta tapeediga, vaid tapeet saab seina paneelidena, mis minu meelest jätab visuaalselt huvitavama mulje. Kui minuga võttis ühendust Rootsi ettevõte Photowall, oli kindel, et seinale tuleb pilttapeet.

Alustuseks ka paar enne-pilti:


Photowalliga teen juba teist korda koostööd (nende pilttapeet katab ka minu magamistoa seina) ja nende tapeedid on tõesti väga ilusad ja kvaliteetsed. Telekatuppa valisin pilttapeedi nimega Pastel River. Raamid tapeedi ümber said valmis lõigatud puidust liistudest, mida leiab ehituspoodidest. Photowalli kodulehel on näha, et tegemist on täiesti rohelistes toonides tapeediga. Kuna pildistamise ajal oli tuba küllaltki pime, siis on see fotodel kõvasti tapeedi värvi muutnud.



Photowallist pilttapeedi tellimine on väga mugav ja kaup tuuakse ka kohale vaid paari päevaga (minu kogemus mõlemal korral). Hästi tore on ka see, et eraldi tapeediliimi ei pea poest otsima minema, see pannakse pealekauba kaasa. Ja kauba kohaletoomine on tasuta! Põhimõtteliselt maksadki ainult oma tapeedi eest. Keeruline külg on asja juures see, et tapeedivalik on ülisuur ja eriti kui päris täpset nägemust sellest, milline tapeet peaks välja nägema, ei ole, võib valimine küllaltki kaua aega võtta. Aga kui Sa soovid oma seintele midagi eriti ilusat ja erilist pilttapeedi näol, siis Photowalli soovitan soojalt. Mul on teile pakkuda ka sooduskood "liisivali15", et ostusoovi korral oleks kaup 15% soodsam. Kood kehtib kuuaega.



Üks asi, millest tahan natuke veel kirjutada on triibuline tumba, mis piltidelt kohe silma paistab. Mul oli väga selge nägemus sellest, et laua asemel peaks diivani ees olema tumba ja selge oli ka see, milline tumba peaks välja nägema. Läks nii õnneks, et tumba täpselt selline saigi nagu ette kujutasin. Tuli välja, et kusagil kola seas seisis vanaisa valmistatud tumba, mis juhtus olema ideaalsete mõõtudega. Katte osas ma teadsin, et tahan suure punase või rohelise triibuga kangast. Uskumatul kombel leidsin täpselt sellise kardinakanga Kuressaare Sõbralt Sõbrale poest kohe esimesel korral otsima minnes.



Ütlen juba ette ära, et varsti jätkan tapeediteemadel, praegu aga lõpetan.














Vaata veel

0 kommentaari