Elutoa suur muutumine

by - esmaspäev, jaanuar 30, 2023


Minu elutoa seinad on saanud märgatavalt uue välimuse. Olen vist nüüd juba paar aastat mõelnud elutoaosa tapeetimisele. Enamasti võtab mu ideede jõustumine aega, aga iseenesest on see hea, sest selle ajaga jõuan palju variante läbi mõelda ja lõpuks kindel otsus teha, ilma, et peaks hiljem midagi kahetsema.

Tapeeti, mille valisin, ma kohe kindlasti ei hakka kahetsema. Sandbergi rohelist Raphael tapeeti olen juba pikalt imetlenud, aga kuna tegu ei ole just soodsa tapeediga, siis alguses ma ei arvanud, et võiksin just selle seinakatte endale soetada. Tapeedivalikut sirvides aga ei tundunud ükski tapeet päris õigena. Kui oli juba selline tunne, et ei oska midagi välja valida, hakkasid mu mõtted liikuma minu lemmiku, Raphaeli suunas.

Kuna mulle ühest rullist piisas, siis otsustasin selle ostu ära teha Moonavooris, kasutasin nende musta reede soodustust ja sain tapeedi 20% odavamalt. Moonavoor on muide väga hea ja suure tapeedivalikuga pood.

Nagu näete, siis liistud otsustasin seinaga ühtemoodi valge asemel teha hoopis kuldsed, et tulemus oleks efektsem ja mul on väga hea meel, et otsustasin seda teed minna. Hetkel hoian seinad veel piltidest puhtana, sest need tapeedipaneelid on juba ise nagu kunst. Ilmselt nii palju pilte nagu mul enne seintel oli, tagasi ei tule, aga ühel hetkel midagi kindlasti.

Tapeedist rääkides tuletan meelde, et veel kehtib Photowallis sooduskood "liisivali15", mis kehtib kõikidele toodetele, pluss tasuta postikulu ja tapeediliim on samuti kaubapeale.

Vaata veel

0 kommentaari