Uus galeriisein

by - neljapäev, märts 23, 2023Mainisin mõni aeg tagasi Instagramis, et kavatsen pildid, mis enne elutoa seintel rippusid, panna nüüd magamistoa seinale. Pildid seisid tükk aega põrandal seina ääres ja tegelikult oli nii ka päris äge, aga võtsin lõpuks kätte ja tegin selle galeriiseina ära.

Minu magamistoa hall sein oli siiani täiesti tühi, kui pildiriiul välja arvata. Pildiriiuli kohale tahtsin juba ammu mingisugust suurt peeglit tekitada ja mul on hea meel, et seda tegin, sest see väike toanurgake muutus visuaalselt kohe poole avaramaks. Otsustasin peegli tekitada Ikea Blodlönn peegliruutudest, mis on seinale kleebitavad. Pakis on neli 30x30cm peegliruutu. Mina ostsin kolm pakki, et saada kokku sobivas suuruses peegel. Mul on hetkel veel mõttes seda peeglit ilusamaks muuta dekoratiivornamentidega vms, kui ühel hetkel peaksin sobivad leidma.


Mul on hea meel, et veel oli üks selline tühi sein, kuhu pilte riputada, sest vastasel juhul ma ei tea, mida ma oleks nendega teinud, päris loobuda ka ei oleks tahtnud. Elutoas oleva tapeedi ma tahaks vähemalt praegu küll hoida puhtana. Võimalik, et tulevikus riputan kõige laiema tapeedipaneelile ehk ühe suuremat sorti pildi või maali.


Vaata veel

0 kommentaari