Laud kaetud aegumatu klassikaga

by - teisipäev, aprill 20, 2021

*Sisu on sponsoreeritud. 



Kevad on käes ja nüüd on põhjust katta laud ning tähistada soojemate ilmade saabumist. Minu lauanõudekollektsiooni on siiani kuulunud suuremas osas ainult valged taldrikud-tassid, mis tegelikult on hea variant, sest neid saab sobitada igas stiilis-värvis lauale. Aga teinekord võib tunduda, et tahaks midagi erilisemat, siinkohal mõtlen mõnd ilusat mustrit. Kodu kaunistamisel lähtun ma eelkõige klassikast, sest ma tean, et sellest ma ära ei väsi.


Tänu Hansapostile on mul nüüd täpselt sellised nõud, millest olen alati unistanud. Villeroy & Bochi klassikaline sari Vieux Luxembourg (Old Luxembourg) oma sinilillelise õrna mustriga on nii romantiline ja aegumatu ning tekitab lauale tõeliselt piduliku meeleolu. See sari on ideaalne eelkõige kevad-suviseks hooajaks, aga miks mitte katta selle piduliku portselaniga ka näiteks jõululaud. See tundub hea väljakutsena ja võimalik, et teengi seda.


Aga mida ma siis täpsemalt Hansapostist välja valisin? Esimesena jäi mulle silma imeilus Villeroy & Bochi lilleornamendiga küünlavaas Helium, mille sisse sobivad peale küünla ka lilled. Teadsin kohe, et see oleks laual ideaalne "keskpunkt".


Lauanõudest valisin välja praetaldrikud, koogitaldrikud350ml tassid ja lisaks üks väiksemat sorti kauss. Lauda kattes avastasin, et koogitaldrikud sobivad tegelikult nendele tassidele ka alustassideks. Nõusid on võimalik tellida nii ühekaupa kui ka kuuestes komplektides (tükihind soodsam). 


Tulevikus tahan kindlasti seda portselanikollektsiooni täiendada. Tahaksin veel lisada supikausid koos alustaldrikutega. Ja sellisel juhul peaks juba investeerima ka imekaunisse supitirinasse.


Lõpetuseks ka üks põnev teadaanne. Nimelt, hetkel on minu Instagramis käimas loosimäng, kus on võimalik võita 100 eurot Hansaposti krediiti, millega võitja saab oma enda Villeroy & Bochi kollektsiooni alustada või täiendada.

Vaata veel

0 kommentaari