Magamistoa värskenduskuur

by - pühapäev, märts 14, 2021

*Sisu on sponsoreeritud. 


Eelmises postituses kirjutasin sellest, kuidas vahetasin magamistoas kõik tekstiilid välja. Nüüd olen vahepeal juba veel selles toas ühe värskenduskuuri teinud. Nimelt võttis Abakhan minuga ühendust ja oli nõus mu kodu kaunistamist ilusate kangastega sponsoreerima. Nüüd näitan, mida ma siis täpsemalt tegin.


 Abakhanis ringi vaadates jäi mulle kohe silma ja võitis mu südame see kaunis lille-ja lehemustriga kangas, millest tegin voodile uued dekoratiivpadjad. See muster on tõeline pilgupüüdja ja padjad annavad toale just selle kevadise meeleolu. Lisaks nendele padjakatetele õmblesin ka valge laia äärega padjapüüri.


Uusi kardinaid näitasin juba eelmises postituses, aga ka need said täiendust. Teadsin juba kohe alguses, et tahan kardinatele ääristuseks mõnda ilusat tikandiga paela, kuid esialgu jäi see tegemata, kuna parasjagu polnud sobivat käepärast. Kardinad olid mul nädal aega akende ees rippunud, kui leidsin Abakhanist just ideaalse dekoratiivpaela ja see läkski kasutusse.


Ma olen oma magamistoa uue ilmega väga-väga rahul ja lisaks sellele avastasin, et mulle meeldib padjakatteid õmmelda. :)

Vaata veel

0 kommentaari