Imekaunis ja õdus Laura Ashley

by - esmaspäev, detsember 14, 2020


Mulle meeldivad kodud, kus on palju kauneid ning huvitavaid detaile, mis on hästi ja osavalt paigutatud. Sealjuures meeldib mulle väga klassikaline ja ajatu sisustus. Just selline on Laura Ashley poe väljapanek Kentmanni tänaval. Eelmisel nädalal käisin seda ilusat kauplust uudistamas. Mõte, mis seal tekkis, oli see, et kuidas mul see ettevõte kahe silma vahele jäi, kui ma mõned aastad tagasi oma korterisse lampe otsisin. Sest minu jaoks meeldivate lampide leidmine oli üsna keeruline ja ajakulukas. Ausalt, mu koju sobiksid põhimõtteliselt kõik Laura Ashley lambid, need on imeilusad. Igatahes, nüüd tean, kust oma järgmisesse koju valgusteid leida ja kes teab, ehk tekib tahtmine mõni lamp ka praeguses kodus välja vahetada. 


Aga lisaks lampidele on seal poes ka palju muud ilusat. Minu meelest Laura Ashley tootevaliku juures on kihvt see, et nad pakuvad ka omavahel kokku sobivaid tapeete, tekstiile ja isegi värve, mis teeb kodu kujundamise väga lihtsaks. 


Laura Ashleyl on olemas ka e-pood, aga kui see on Sinu stiil, siis soovitan kindlasti minna nende poodi Kentmanni tänaval, kus on suurem tootevalik. Pealegi, praegu kehtib ka -20% jõulusoodustus kogu kaubale. Nagu öeldakse, et pilt ütleb rohkem, kui tuhat sõna, siis eelistaksin ka mina nüüd sõnade asemel hoopis pilte näidata.

Vaata veel

0 kommentaari