Selle kuu sisustusideed

by - esmaspäev, jaanuar 28, 2019


Jaanuar hakkab juba lõppema, aga sel aastal pole veel ühtki blogisissekannet teinud. Mul on paar konkreetset postitust plaanis kirjutada lähemas tulevikus, aga seni, kuni nendeni jõuan, mõtlesin, et näitan teile, mida olen jaanuaris oma kodus uut teinud.

Eelmise aasta paar viimast kuud hoidsin oma baarikäru magamistoas, kus ta täitis öökapi funktsiooni. Mulle väga meeldis see seal ja üsna tõenäoliselt leiab ta oma tee ühel hetkel sinna tagasi. Ometi otsustasin pärast jõulukaunistuste kokkupanekut baarikäru liigutada jälle elutuppa. Kuhjasin sinna peale oma disainiraamatud ja -ajakirjad. Ei saa salata, et raamatutest on saanud üks mu lemmik-dekoreerimisvahendeid.


Aga mis sai siis magamistoast? Voodi kõrvale panin tagasi oma esialgse öökapi, mis jõuluajal oli elutoas kuusele aluseks. Mulle tegelikult ta väga meeldib seal voodi kõrval, kus tegelikult on ka tema õige koht. Aga eriti ilusaks teeb selle nurga mu sametine tool, mis lisab värvi ja elegantsust.


Kõige suurem muudatus on vast minu diivanilaud. Tellisin selle eelmise aasta novembris On24.ee-st. Kahjuks oli tal päris pikk tarneaeg, kätte sain alles nüüd, jaanuaris. Aga pole hullu, laud iseenesest on väga soodne. Olin juba mõnda aega mõelnud uue diivanilaua peale. Seekord ma ei tahtnud ümarat, pigem kandilist ja sellist, mis mahutaks rohkem. See kaheosaline laud mahutab tõepoolest üsna palju, kolisin ka oma raamatud baarikärult hoopis diivanilauale. Hetkel ma pole päris kindel, kas laua must raamistik on päris see, mida ma tahan. Samas annab ta ilusa kontrasti kõigele heledale. Esialgu ma midagi lauaga ette ei võta, kuid tulevikus, kes teab, ehk teen mõne muudatuse.


Muide, kes on huvitatud, siis pildid mu seinal on pärit Etsy poest nimega ChaosandWonderDesign ja need on saadaval digitaalselt.


Ja viimane muudatus, mis on selles kuus aset leidnud, oli tegelikult, kui ma õigesti mäletan, kõige esimene. Nimelt katsin oma söögilaua linaga. Mulle meeldib, et see jätab veidi prantsuse-pärase mulje sellele nurgale mu kodus.

Vaata veel

0 kommentaari