Veel üks jõulune kodu

by - esmaspäev, detsember 24, 2018


Nädalavahetusel sain jõuludeks ära kaunistada oma vanemate maja. Sinisesse kui jõuluvärvi olen üldiselt skeptiliselt suhtunud. Muutsin oma meelt, kui leidsin detsembri alguses Kuressaare Sõbralt Sõbrale poest sinised Taanis toodetud jõuluteemalised kollektsioontaldrikud. Kohe oligi mõte sel aastal võtta sinine värv kasutusele. Pealegi Vabariigi juubeliaastaga sobib sinise ja valge värvigamma ülihästi.


Tegelikult on tegemist seinataldrikutega, kuid praegu leidsid nad oma koha laual ja seega saavad nad pühadeajal praktilise kasutuse. Lisaks taldrikutele sain samast poest kohe ka väga ilusas ergus sinises toonis jõulukuulid kuusele.


Kuulidest rääkides, siis sel aastal on Shishi jõuluehete kollektsioonis Vabariigi 100. juubeliga sobiv kolme sinise lõviga kuusekuul. Leidsin selle Tallinna Kaubamajast, kui õigesti mäletan, siis 2.50 euro eest.


Traditsioonilisest punasest ma siiski päris loobuda ei suutnud, niisiis saigi klaveri vanik endale punased lipsud eelmisest aastast. Samuti esikulaual on punased ratsuritähed. Ideaalis oleks valge muidugi parem, aga ma arvan, et  kõik ei peagi alati ideaalne olema.


Mis puutub muudesse dekoratsioonidesse, siis sel aastal kasutasin lisaks tehisvanikutele ja -pärgadele rohelisi pukspuu oksi, mis jättis naturaalse ja lihtsa, kuid ilusa üldilme.


Rõõmsaid jõule kõigile!

Vaata veel

0 kommentaari