3 varianti, kuidas kujundada sekretäri pealset

by - pühapäev, november 11, 2018

Minu arvates on sekretär-kapp üks väga tänuväärne mööbliese, eriti kui on vähe ruumi. Selles esemes on ühes nii kummut/kapp kui ka kirjutuslaud. Vanades väärikates kodudes on sekretär alati omal kohal olnud, kuid mulle tundub, et see mööbliese on üha rohkem leidmas teed ka tänapäevastesse kodudesse. Suvel leidsin oma vanemate koju sekretär-kapi, mis on kõvasti suurem, kui mu enda oma. Nädal tagasi tõin ka enda koju ühe pisikese sekretäri. Selle nädala jooksul olen proovinud mitut varianti, kuidas sekretäri pealset kujundada.

Esimene variant on stiililt kõige minimalistlikum. Lamp, mille ostsin Cellbes'ist annab vajalikku valgust ja õhtul loob hubase meeleolu, ning seal kõrval büst, mis eelnevalt oli hall ja nüüd on saanud valge värvikorra alla. Lisaks on seinal ka mustvalged kunstitööd. Värvi lisab ainult sametine tool.


Teine variant on väga rahulik ja neutraalne. Leidsin hiljuti vanakraami poest mõned kuldsed pildiraamid. Ühe neist riputasin sekretäri kohale ja sinna sisse minimalistliku joonise, mille mõni aeg tagasi tegin. Raamatud otsisin neutraalsetes toonides ja büsti leidsin hiljuti Osta.ee'st. Väike metalne anum on samuti hiljutine leid ühest vanakraamipoest. Kooslus sai väga neutraalne ja küllaltki klassitsistlikus stiilis.


Kolmas ja viimane variant sai kõige värvilisem ja on ühtlasi ka minu lemmik. Teadsin juba enne sekretäri kohale saabumist enam-vähem, millist pilti ma kapi kohale soovin. Tahtsin midagi klassikalist ja ajatut, samas modernset. Mõni aeg tagasi leidsin täiesti juhuslikult kellegi Instagrami kontolt antud pildi. Seal juures oli ka viide, kust see pärineb ja otsustasin kohe järgi uurida, kas mul on ka võimalus see enda seinale saada. ChaosandWonderDesign pakub digitaalselt nii seda kui ka palju teisi stiilseid kunstitöid, kusjuures väga hea hinnaga. Tellisin sealt kolm pilti ja printisin need fotopaberile - olen kvaliteediga väga rahul. Seinal olev portree on nii efektne, et sinna juurde polegi palju midagi vaja, lambi ja büsti juurde lisasin veel vaid lilli.

Vaata veel

0 kommentaari