JOIK kodulõhnastaja

by - pühapäev, oktoober 14, 2018

*Sisu on sponsoreeritud. 


Mõni aeg tagasi võttis minuga ühendust JOIK ja pakkus mulle proovimiseks ühte kodulõhnastajat nende uuest kollektsioonist. Ütlen ausalt, et ma ei ole varem sellist toodet üldse kasutanud ja seetõttu tundus ka põnev see asi ära proovida. Seda enam, et antud ettevõte pakub kvaliteetseid looduslikke tooteid.


Toode jõudis minuni meeldivalt keskkonnasõbralikus pakendis - vaid papp ja paber.


Loodusliku päritoluga koduparfüümid ei anna mitte ainult meeldivat lõhna, aga oma esteetilise välimusega pakuvad ka silmailu. Uues kollektsioonis on kuus lõhna: Lumiere du Soleil - hüpnotiseeriv ja sensuaalselt soe, Cherie - naiselik ja õrn, Greip ja mandariin - mõnus kooslus mandariinist ja roosast greibist, Primavera - kevadiselt värske ja õhuline, Fresh - vallatult värske segu tsitruseviljadest ja kurgist, La Boheme - idamaine ja lummav.


Aga millise lõhna mina siis valisin? Enamasti ma eelistan alati värskeid lõhnu, mida leidub ka uues kodulõhnastajate kollektsioonis. Kuid otsustasin sel korral valida midagi teistsugust. Mõtlesin, et sügisesse sobiks midagi soojemat ja nii ma valisingi lõhna nimega Lumiere du Soleil ehk Päikesevalgus - hüpnotiseeriv ja sensuaalselt soe aroom, kus roosa pipar, neroli ja bergamot segunevad liiliate ja jasmiini hurmava aroomiga ning mida looritab õrn bukett viirukist, patšulist ja vaniljest. Kõlab hästi, kas pole? Iga kord kui uksest sisse astun, tunnen selles koosluses ka puidu lõhna ning see meenutab mulle lapsepõlvest neid hetki, kui veetsin aega oma vanaisa puutöötoas.


Lõhnapudeliga on kaasas seitse pulka, mis pudelisse asetades hakkavad lõhna eraldama. Nende abil saab reguleerida lõhna tugevust - mida rohkem pulki on kasutuses, seda intensiivsem on lõhn. Minu väikse elamise jaoks piisab täiesti vaid neljast pulgast. 100ml lõhna peaks jätkuma eeldatavalt 3-4 kuuks, selle aja jooksul vedelik aurustub.


Minu meelest on Lumiere du Soleil väga mõnus lõhn külmemateks aastaaegadeks. See tõepoolest nagu pakuks halli sügisesse päikesevalgust lõhna näol. Tulevikus prooviks hea meelega ära ka mõne värskema lõhna JOIK kollektsioonist.

Vaata veel

0 kommentaari