Soojalt sügise värvi

by - reede, september 14, 2018


Peatselt on käes see ilus aeg, mil puud kattuvad kuld-kollaste ja oraanžikas-punaste toonidega. Nüüd on aeg sügisvärvid ka tuppa tuua. Mulle meeldivad sügiseselt soojad toonid - esiteks, need lisavad hubasust, ja teiseks, valgel taustal annavad mõnusalt värvilise kontrasti.


Vasakpoolne sametine oraanžikas padi diivanil on leitud H&M Home'ist. Just sellist tooni padjakatet, mis meenutaks sügisest vahtralehte, ma otsima läksingi ja õnnestus ka leida suuruses 40x40cm, hinnaga 7.99eur. Parempoolse kuldset tooni padja leidsin aga juhuslikult kapist, olin unustanud, et mul selline on, sest selle ümber oli kate. Kui katte eemaldasin, avastasin, et just sellist värvi padi ongi diivanilt veel puudu.


Ka diivanilaual on sügiseselt värvilised sügislilled, mis on mul vaasis vastu pidanud juba peaaegu kaks nädalat, mis on super. Minult on küsitud, kust on pärit mu marmorist diivanilaud. Mainin siis selle ka siin ära: laud on ostetud e-sisustuskaubamajast On24.ee.


Baarikäru kohale oli mul juba ammu plaan riputada veel üks pildiraam. Võtsin kätte ja tegin ka selle ära. Tulemus meeldib mulle, sest kõrgele ulatuv pildiraam rõhutab korteri kõrget lage, mis oli ka mu eesmärk. Vaata veel

0 kommentaari