September

by - pühapäev, september 02, 2018


Ja ongi septembrikuu alanud. Minu pikk-pikk puhkus on ka läbi ja koju jõudes otsustasin mõningaid muudatusi teha. Ei midagi suurt, lihtsalt paigutasin ja sättisin detaile ümber. Muidugi on ka üht-teist uut, mille olen suve jooksul soetanud. 


Diivanilaual olev valge keraamiline vaas on pärit Prismast. Kui ma õigesti mäletan, siis maksis see 6 euro kanti. Mulle meeldib selle vaasi juures see, et ta on ilusa minimalistliku välimusega, mitte liiga väike, minu laua jaoks parajalt suur. Samas vaasisuu on piisavalt kitsas, et hoida ka paar õit kompaktselt koos, ilma, et need laiali vajuks. Seda omadust olen vaaside juures viimasel ajal eriti hindama hakanud.


Klaaskupli ostsin eile H&M Home'ist. Sellise kupli ostu olen plaaninud juba päris mitu aastat ja kui eile antud eset nägin, otsustasin, et kaua ma ikka veel mõtlen, teen selle ostu ära. Hinnaks oli 19.99eur.


Oma uut vaipa ei ole ma ka veel näidanud, kuigi selle ostust on juba paar kuud möödas, samuti H&M Home'ist ja maksis see 29.99eur. Eelmine vaip oli lihtsalt liiga väike ja ei olnud sellest kasu ei praktiliselt ega visuaalselt. Uus vaip on aga oma mõõtmetelt ideaalne (140x70cm).


Magamistoast tõin ära büsti, mis seisis aknalaua peal. Et sellele veidi kõrgust lisada, ladusin alla oma sisustusraamatud. Büst on Pier'ist ja mina ostsin selle aasta tagasi 50% allahindlusega, sain selle umbes 9 euroga. Eile oli Ülemiste keskuses neid veel alles ja veel suurema allahindlusega, nüüd maksab see kõigest 6 eurot. Ideaalis meeldiks ta mulle valgena ja võimalik, et ühel hetkel värvingi selle hoopis valgeks.

Vaata veel

0 kommentaari