Tumba uues päikeselises kuues

by - pühapäev, märts 24, 2024

Olen oma blogi hooletusse jätnud ja vaatamata sellele, et vahepeal on isegi paar uut projekti valmis saanud, pole mahti olnud neist natuke pikemalt kirjutada. Kes Instagramis mu postitusi jälgib, on muidugi kõike juba näinud.


Plaanisin tumbale juba pikalt uut katet, kuna originaalne valge kangas ei näinud enam nii valge välja, ütleme nii.  Tahtsin teha midagi efektset ja kindlasti tahtsin lisada värvi või mustrit. Mu peas mõlkus kaua aega helekollane toon, aga kaalusin ka muid erinevaid variante. Kui ühel päeval hakkas Kangadžunglis silma helekollane mööblisamet, oli mu otsus tehtud.


Ideaalis soovisin, et tumba alumist äärt kaunistaksid narmad ja ikka korraliku kõrguse ja paksusega, mis mõjuksid efektselt. Kuna Eesti kaubandusest on väga raske mööblile mõeldud narmaid leida, siis arvasin, et mul tuleb ilmselt sellest ideest loobuda. Ühel hetkel tulin aga mõttele Etsys pilk peale visata, äkki leian midagi enam-vähem mõistliku hinnaga. Ja õnnestuski. Sain Etsyst valged 15cm pikkused mööblinarmad, mis jõudsid minuni USAst.

 

Tegelikult tumba katte õmblemine oli palju lihtsam, kui ma alguses arvasin. Kartsin, et kuna tegu on mööblikangaga ehk küllaltki paksu riidega, võib sellega töötamine mõningaid raskusi tekitada, aga tegelikult läks kõik väga hästi. Üks väike asi, mida järgmine kord teeks teisiti, on see, et õmblesin katte natuke liiga kitsa. Veidi ebamugav oli seda tumbale peale saada, aga iseenesest kate istub ilusasti ja mina olen tulemusega rahul. Seda enam, et sain lõpuks ikkagi täpselt sellise tumbakatte nagu ideaalis soovisin.

 

Vaata veel

0 kommentaari