Kapi muutumine ja lambivari

by - kolmapäev, juuni 07, 2023

Ma olen nüüd oma blogipostitustega natuke graafikust maha jäänud - järjekorras on päris mitu asja, millest tahaks juttu teha. Äkki olete märganud, et olen natuke oma blogi nime muutnud. Juba pikka aega mõtlesin, et "interjöör" kõlab natuke liiga ametlikult ja hea meelega muudaks selle hoopis "koduks". 

Alustan siis järjekorras esimese teemaga. Nimelt vahetasin oma telerikapi roosad kardinad uute vastu välja. Tegelikult on tegu omajagu vana kangaga, mis oli juba kusagil varem kardinana akna ees rippunud.

Kardinat üles harutades avastasin oma üllatuseks, et tegu on Laura Ashley kangaga. Natuke uurisin, millega tegu on, ja tuli välja, et nimeks on Scottish Thistle ja seda mustrit tootis Laura Ashley 80ndatel aastatel.

Uued kardinad kapi ees või õigemini sees näevad veel paremad välja kui enne kangana. Olen tulemusega väga rahul. Kapi sisemine sein oli siiani pruunist papist ja see oli ka vaja millegi ilusaga katta.


Mõtlesin kaua, millega kapi seina katta ja siis avastasin, et võiks ära kasutada Sandbergi Raphaeli tapeeditükid, mis elutoast üle jäid. Tükid ei lähe küll täpselt kokku, aga kuna teler ja riiulid on ka ees, siis see ei häiri.


Kapi kardinatest jäi natuke kangast üle ja otsustasin sellest teha lambivarju. Leidsin hiljuti ilusa vanaaegse marmorist ja metallist laualambi, millele oli nüüd varju vaja. Hakkasin umbes aasta tagasi lambivarjude tegemist katsetama ja olen avastanud, et see on tegevus, mis mulle täitsa meeldib.

Vaata veel

0 kommentaari