Muutus elutoas

by - teisipäev, juuli 07, 2020


Kes on lugenud Kodustiil.ee poolt kirjutatud artiklit minu kodust, võis piltidelt märgata, et olen elutoas mööblit ümber tõstnud. Nimelt tahtsin juba paar kuud kummuti tõsta televiisori alt diivani kõrvale, kuid ei olnud päris kindel, kas see on ikka hea idee. Hiljuti aga otsustasin seda asja proovida.


Miks ma selle proovimisega nii kaua ootasin? Esiteks, see kummut (Mööbliaidast leitud) on nii raske ja sahtleid ei saa ka välja tõsta. Nii ma siis pidin enne mööbeldamist kõik oma asjad välja laduma ja pärast jälle tagasi. Teiseks, ma kangesti kahtlesin, kas kummut diivani kõrval üldse hea välja näeb. Kartsin, et ta mõjub seal nurgas liiga suurena. 


Kuna kummutit ma mingil juhul tõsta ei suutnud, siis teisaldamine toimus nii, et panin pehmest riidest lapid kummuti jalgade alla. Nii kaitsesin põrandat kriimustuste eest ja palju lihtsam oli seda rasket mööblieset nihutada. Tulemus meeldis mulle väga. Minu meelest tume kummut valge diivani kõrval on nii efektne.


Kõige lõbusam osa oli muidugi kummuti stiliseerimine. Kasutasin klaasist esemeid, et anda raskele kummutile veidi õhulisust.  Ja värvitoonid hoidsin neutraalsetena, mis jätab samuti kergema mulje.


Aga teleri alla sai serveerimiskäru. Tahtsin proovida vahelduseks tumedale kummutile midagi kergemat ja väiksemat. Selle tulemusega olen praegu samuti rahul. Eks näis, kui kauaks.

Vaata veel

2 kommentaari