Uuendused magamistoas

by - teisipäev, september 27, 2022

Eelmisel nädalal uuenes minu magamistuba kolme eseme võrra. Pilte vaadates hakkavad kindlasti kohe silma uued lambid, aga lisaks lampidele on lisandunud teiselepoole voodit veel üks öökapp.

Uutele lampidele olen ma mõelnud juba pikemat aega, aga midagi tõeliselt meeldivat sobivas hinnaklassis pole silma jäänud. Kuna tahtsin suuremat sorti keraamilise või klaasist jalaga lampi (esialgu otsisin ühte olemasolevale öökapile), siis sellised on reeglina üpris kallid ja päris mitut sadat eurot ma lambile hea meelega ei kulutaks.


Hiljuti hakkas mulle tunduma, et sellise voodipaigutuse puhul tahan tekitada sümmeetria ja mõlemale poole voodit ühesugused lambid panna. See aga tähendas ka topelthinda. Lambiotsingul olles sirvisin aeg-ajalt ka Osta.ee oksjoneid ja ma olin õnnega koos, kui lõpuks nägin neid samu lampe korraga müügis ja veel ülihea hinnaga, kõigest 50 euri. Lambid on retrod ja toodetud USAs. Lampide üldvälimus on väga korralik, kuplid vajaksid uuendamist, aga sellega pole kiiret, sest seisukord on küllaltki rahuldav.

Kuna minu jaoks oli oluline luua sümmeetria, siis oli tähtis, et lambid asetseksid mõlemal pool voodit ühel kõrgusel. Olen üldiselt olnud arvamusel, et voodi ääres ei pea ilmtingimata olema ühesugused öökapid, nii esialgu otsisingi lihtsalt mingit lauakest vms, mis oleks mu öökapiga sama kõrge. Aga mida enam ma oma magamistoa vaadet uurisin, seda kindlam olin, et mul on vaja veel ühte samasugust öökappi. Kui ruum oleks suurem, paneksin teisele poole voodit mingi laiema kapikese või kummuti ja see näeks hea välja. Aga antud kitsas ruumis tundub hetkel täielik sümmeetria visuaalselt parim lahendus.


Niisiis otsustasingi, et ostan oma olemasolevale Jyski Egeby öökapile veel teise lisaks. Ja läks kohe nii hästi, et antud kapike oli hetkel lausa kampaaniahinnaga. Nüüd on vaja veel ainult ühesugused nupud sahtlitele panna.

Vaata veel

0 kommentaari