Kevadine laud

by - teisipäev, aprill 12, 2022

 *Sisu on sponsoreeritud.


Eelmise kahe nädala jooksul näitasin oma Instagrami kontol koostöös Sõbralt Sõbrale poega põnevaid taaskasutusleide, millega kodu sisustada. Selle lõpetuseks katsin ühe kevadise laua, sest juba nädala lõpus tähistame ju ülestõusmispühi.

Sel korral puuduvad laualt lihavõtetele iseloomulikud munad ja linnusuled. Mis aga kindlasti ei tohi puududa, on kevadiselt pastelsetes toonides lilled (kollased lilled oleks samuti hea valik). Mul õnnestus leida lauale roosast ja rohelisest klaasist kausid, mis oma värvide ja õhulisusega on kevadisel einelaual ideaalne valik. Sinna juurde valisin rohelise mustriga Bavaria portselantaldrikud, mille kuldne ääris on see pisike detail, mis lisab veidi pidulikkust. Vahelduseks klaasile ja portselanile lisasin ka veidi metalli, et kooslust natuke veel mitmekesisemaks muuta.

Aga võib-olla nüüd tekkis küsimus, et kust kohast ma äkitselt selle ümmarguse laua välja võlusin. Kes mäletab, siis veel aasta tagasi oli mul peegli all laud, sellest aga loobusin, kui otsustasin köögi tööpinda pikendada ja nii tekitada uus hommikusööginurk. Juba seda plaani pidades teadsin, et mul peab siiski jääma võimalus ka tavaline laud katta diivani ette. Nii tekkis mul idee leida aialaud, mida kokkupanduna saaksin hoida diivani taga. Paar kuud tagasi õnnestuski täpselt see õige leida Ikeast.

Vaata veel

0 kommentaari