Aeglane jaanuar ja uus mööbliese

by - pühapäev, jaanuar 30, 2022

Minu jaoks tundub jaanuar alati pigem aeglane ja veidi unine kuu, aga ehk veebruaris saab elu jälle natuke rohkem käima. Statistikat vaadates olen märganud, et minu blogi vaatajate arv on viimase paari kuuga tugevalt tõusnud. Sellepärast tahan teid südamest tänada, kes olete siia sattunud ja jälle tagasi tulete.
 
 
Niisiis, mõtlesin mõned pildid postitada minu praegusest elutoa- ja köögiosast. Kes paneb tähele, siis siia on tekkinud üks uus väike lauake. Sellist kolme jalaga lauda ma otsisin mitu kuud erinevatest taaskasutus- ja antiigipoodidest. Olen taolisi lauakesi minevikus palju näinud, aga kui endal tekkis konkreetne mõte see ost teha, olid kõik lauakesed ühtäkki kadunud. Mõned nädalad tagasi ma siiski leidsin oma laua Antiigilao e-poest. Mulle meeldib selle poe juures see, et tarne hind on toote hinna sees ja üleüldse on mõistlikud hinnad. Kui oled ka vana mööbli austaja, siis soovitan nende tootevalikuga tutvust teha.
 
 
See laud on parajalt väike, et isegi minu pisikeses kodus leiab piisavalt erinevaid kohti, kuhu teda paigutada.

 
Peegli all olevat riiulit ma olen vist juba maininud, ka see on üsna uus mööbliese minu kodus. Aga ka peegli kõrvale seina on tekkinud üks puidust nagi. Tegu on Iris Hantverk kasepuidust nagiga (Rootsi disain) ja selle ostsin Slow Homes e-poest.
 

Vaata veel

0 kommentaari