Mis sai köögist?

by - teisipäev, oktoober 12, 2021

*Sisu on sponsoreeritud. Kui jälgid mind Instagramis, siis oled arvatavasti näinud, milline näeb nüüd välja minu köök. Loobusin praegu söögilauast ja selle asemel pikendasin oma köögikapi tööpinda, et saaks seal hommikust süüa, sest see on tõesti päevas ainus söögikord, mida ma laua taga söön. Muul ajal kipun ikka diivanile. Seetõttu tundus ka mõistlik söögilauast kööginurgas loobuda, et oleks rohkem ruumi liikuda ja mugavam köögis toimetada.


Minu esialgne mõte oli köögi tööpinna äärde leida heledad puidust pukid, võib-olla isegi natuke rustikaalse välimusega. Kuid sobivas hinnaklassis ma selliseid ei leidnud nagu ette kujutasin. Siis hakkasin ka kahtlema, et tavalised puidust pukid mõjuvad minu jaoks üldpildis ehk liiga "lihtsatena" ja otsustasin baaripukkide asemel vaadata baaritoole. Baaritoolid on erineva kõrgusega ja seetõttu päris iga tool/pukk mulle ei sobinud. Kuna tegu on köögi tööpinnaga, siis sinna äärde sobivad madalamat sorti baaritoolid.

Minu otsingud viisid vana hea Ikeani, kust leidsin just sobiva kõrguse ja välimusega toolid, mille ka lõpuks ära tellisin. Kuna olen pigem ikkagi elegantsema stiili austaja, siis valged Bergmund baaritoolid tundusid väga hea ideena. Ideaalis meeldiks, kui jalad oleksid heledast puidust, kuid seda varianti seal vähemalt hetkel ei ole. Olemas on ka mustade jalgadega variant, kuid mulle tundus, et see mõjuks võib-olla liiga kontrastselt. Katete puhul meeldib mulle see, et need on eemaldatavad, mis teeb nende pesemise lihtsaks ja see on eriti valgete katete puhul väga oluline.


Väike muutus on ka elutoas, võib-olla mitte siiski nii väike, sest vaip muudab toa pilti ikka päris tublisti. Koostöös Vallilaga katab mu põrandat nüüd Dixie vaip nende uuest sügis-talvisest kollektsioonist "Traces". Mulle nii meeldib selle klassikaline välimus modernse mustriga. Valisin endale halli vaiba, kuid saadaval on ka pruuni värvi, mis on samuti väga ilus, ja oleksin võib-olla valinud hoopis selle, kui kogu mu mööbel oleks valge. Aga kuna kummut on mul juba tumepruun, siis oleks kogu pilt muutunud minu jaoks liiga tumedaks ja raskeks. See ilus suur mustjas  House Doctori vaas Santa Fe on nii efektne ja samas klassikaline, mistõttu sobib igasse interjööri. Vaas on saadaval Nordby Living e-poes.

Vaata veel

0 kommentaari