Uued aksessuaarid

by - kolmapäev, juuni 06, 2018

Minu meelest parim ja lihtsaim viis, kuidas kodu ilmet muuta, on padjad. Olin juba pikemat aega pilku peal hoidnud H&M'i sebramustriga padjakattel. Lõpuks jõudsin otsusele, et see on tõesti see, mida ma tahan. Olen pigem seda sorti inimene, kes impulssoste ei tee, kui midagi näen, siis mõtlen põhjalikult läbi, kas see mulle ikka väga-väga meeldib ja kas see leiab ka pikemas perspektiivis kasutust. 


Lisaks sebrapadjale leidsin H&M'i koduosakonnast veel ühe sebraga kokkusobiva padjakatte, mis minu õnneks oli allahinnatud. Juba mõnda aega oli mul mõte, et sooviks mingisugust kõrgemat sorti küünlajalga ning juhuslikult silmasin seal samas just sellist nagu olin ette kujutanud, ja kõigest 5 euro eest (endine hind 14.99.-).


Kuldse laterna leidsin Home4You'st. Olin seda ka juba varem seal silmanud, kuid ei jõudnud nii kaugele, et see ära osta. Nüüd aga oli toode 34% allahindlusega ja see kinnitas mulle, et on õige aeg see ost ära teha. Hind oli antud eseme kohta ikka väga soodne - vähem kui 10 eurot. Ja mis mulle antud e-poe juures veel väga meeldib, on see, et transport on üle kogu Eesti tasuta.Vaata veel

0 kommentaari